Contacteer ons
Shen

Telefoonnummer : 86+13805889132

WhatsApp : 8613805889132

Beijing Devict Technology Co.,Ltd

De deugden leiden tot Overwinningen

  • Beijing Devict Technology Co.,Ltd
  • Beijing Devict Technology Co.,Ltd
  • Beijing Devict Technology Co.,Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken DEVICT: Aantal werknemers 11~50:
Jaarlijkse omzet $1 million-US$2.5 million: Opgericht Jaar 2006:
Export pct 80% - 90%:
Inleiding
BEIJING DEVICT TECHNOLOGY CO., LTD opgericht in 2006, en investeerde NINGBO DEVIE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD in 2014. Het is een professionele fabrikant om op hoog niveau intelligente externe boot met geavanceerde technologie te ontwikkelen en te produceren. Met een geschiedenis van meer dan 10 jaar om een ​​kwalitatief hoogwaardige afgelegen voerboot te produceren met het merk "DEVICT" in de visserijsector, en volgens het principe van "professional, focus & win by technology", heeft DEVICT veel topaasboten in de markt geduwd , en bouwde zijn internationale merk in de Europese markt, ook de wereldwijde reputatie over de hele wereld winnen.

Op basis van het grote project op afstand voerboot, heeft DEVICT een compleet management systeem ingebouwd R & D, productie, verkoop en after-sales services. Het team voor ontwikkeling van bedrijfstechnologie heeft een rijke ervaring met bootontwerp en -productie en de technologie voor intelligente externe boten. Het heeft de mogelijkheden voor het ontwerpen van software en het produceren van elektronische kaarten. We zouden OEM- of ODM-service kunnen bieden om vele soorten afgelegen voerboten en intelligente afgelegen boten te ontwikkelen om te voldoen aan verschillende marktvereisten over de hele wereld.

Nu zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid van de oorspronkelijke visindustrie tot vele nieuwe industrietakken, waaronder milieubescherming, hydrologie, professionele sonarmetector, intelligente patrouilleboot en intelligente redding op het water ... Samen met de groei van de marktvraag op snel USV, de vooruitzichten voor bedrijfsontwikkeling zullen in de toekomst breder zijn.

Geavanceerde intelligente technologie, hoge stabiele elektronische onderdelen, hoogwaardige boten materiaal met ABS ingenieur kunststof, wetenschappelijke boten structuur ontwerp, kleurrijke uitstraling met perfecte producten prestaties, is de hoogtepunten en concurrerende voordelen voor "DEVICT" intelligente externe boot in de markt ... Het zal de sterke basis zijn om de ontwikkeling van de onderneming op de lange termijn in de toekomst te garanderen, samen met de krachtige productie die over Ningbo beschikt en het team van medewerkers met sterke cohesiekrachten en concurrerende capaciteiten.

De sterke industrie versterken nationale macht is de droom voor elk Chinees volk, en maken "DEVICT" intelligente boot over de hele wereld de leider in de toekomst, is ook de droom voor elke "DEVICT" -leden ...

Geschiedenis

 

De voetafdruk van elk DEVICT-nieuw product van de aasboot aan de geboren volledig ontwikkeling van het vertoningsdevict bedrijf.

 

 

In 2005:

Na het beëindigen van het vormontwerp voor CATAMARAN baitboat, begon het de markt te testen.

 

In 2008:

De MONOaasboot, MONOaas boot-3 bac en de CATAMARAN baitboat begonnen om elektronische delen te gebruiken die in China maakten, en beginnen Chinese binnenlandse markt ook te testen.

 

In 2010:
DEVICT-bedrijf begon merkverrichting in de markt, en maakt productenseriation met diverse modellen met verschillende faciliteit voor het kiezen. Als mijlpaal, begint DEVICT Chinese en overzee tegelijkertijd te ontwikkelen markt die als professionele fabrikant dienst doet om de boot van het visserijaas met het merk van „DEVICT“ te produceren.

 

In 2011:
De geïntegreerde marktvereiste en van de bedrijfontwikkeling behoefte, de Smono-aasboot begint te ontwerpen en na meer dan 1 jaar het testen, ging het de markt in het midden van 2012 in.

 

In 2011:
Alle elektronische delen die met DEVICT-de boot assorteren van het visserijaas zijn allen met hoogte - de producten van het kwaliteitsmerk, of gemaakt door DEVICT eigen ontwikkelingsafdeling onder internationale norm.

 

In 2012:
Begin om Scata-de boot van het afstandsbedieningaas te ontwikkelen om meer markten uit te breiden en het te duwen testende markt later in 2013.

 

In 2013:
Gebaseerd op de stichting van de huidige boot van het afstandsbedieningaas, begonnen ontwikkelt DEVICT de verre boot met krachtige drijfkracht met intelligente faciliteit om nieuw marktgebied te ontmoeten dat voor water-middel & hydrogeologieonderzoek, watermilieubescherming en aquicultuur gebruikte.

 

In 2013:
Top-level de snelheidscontrolemechanisme van DEVICT met merkgebonden intellectuele-eigendomsrechten komt uit en begint aan gebruikt in DEVICT de boot van het visserijaas.

 

In 2014:
Begin de projectontwikkeling van „DEVICT-Visserijrobot“ die met GPS en de functie van de vissenvinder samen.

 

In 2015:
De rijpe Scata-boot van het afstandsbedieningaas begon wereldmarkt te ontwikkelen.

 

In 2015:
Nadat meer dan 2 jaar ontwikkelings, de hoge faciliteiten verre boot met krachtige drijfkracht en de intelligente faciliteit aan gebruikt in de markt begonnen van het hydrogeologieonderzoek en zijn technische gegevens allen in het hoogste niveau in deze industrie over de hele wereld worden vermeld.

 

In 2016:
Na ongeveer 2 jaar ontwikkelings, „DEVICT-de Visserijrobot“ begint de markt onder ogen te zien. Het hoogtepunt is niet alleen op GPS + de functie van de vissenvinder, maar ook op zijn automatische cruise en „één-sleutel achter naar huis“ functioneer. Zijn het kernconcurrentievoordeel onder gelijkaardige producten over de hele wereld.

 

In 2016:

Na meer dan 1 jaarontwikkeling en het testen, de brushless motor die in DEVICT-het begin van de aasboot gebruikte om de markt te testen. DEVICT wordt de leider opnieuw om nieuwe technologie op aasboot te gebruiken, die de leider aan toepassing voor 2.4Ghz & lithiumbatterij in het verleden… is geweest

 

In 2017:
Na meer dan 1,5 jaar het testen en praktijk in de markt, worden de DEVICT-AUTOMATISCHE PILOOT & DEVICT-de VISSERIJrobot geduwd aan de markt na Augustus 2017 met zeer rijpe functie en vermenselijkt ontwerp. Het zou kunnen gebruik met GOOGLE-kaartgids zijn die, die & met automatische navigatie, met tablet of smartphonecontrole door APP met androïde of IOS systeem lokken varen, ontdekkend vissen en waterbodem onder 80M waterdiepte… schijnt alles zo fantastisch voor visserij!

 

In 2017:
Wij hebben een zeer professioneel team bij de intelligente technologische ontwikkeling. Het kon niet alleen alle elektronische delen voor onze aasboot ontwikkelen en vervaardigen, maar ook ontwikkelde een nieuwe waaierproductregel op onbemande intelligente boot die wijd in hydrogeologie, milieubescherming, patrouilleinspectie op watersurface en het ontdekken onder het water… gebruikte

 

 

Dienst

 

1. De de dienstdeskundigen kunnen snel & gespecialiseerd antwoord voor bedrijfsmededeling verstrekken.

 

2.The de fabriek is met lange geschiedenis en de rijke ervaring bij de kwaliteitscontrole, kan waarborgen

goede kwaliteit van productie.


3. De levertijd van productie zal punctually zijn.


4. Wij verlenen ook de beste naverkoopdienst aan klanten samen met beste product. Om het even welke twijfel nadat u het product ontving, gelieve ons in de eerste keer te contacteren, konden wij u tevredenstelden de dienst.


5. Ons beste zal proberen om aan uw vereiste, met inbegrip van OEM of ODM de dienst te voldoen.


 

 

 

Ons Team

Er zijn hoofdzakelijk 5 afdelingen in DEVICT-bedrijf. Zij zijn productie, R&D, marketing, Verkoop & naverkoopafdeling.

 

Elk van onze deskundigen zijn zeer met efficiënt en bedrijvig met hartstocht, en allen met team-werkende geest.