Thuis

Beijing Devict Technology Co.,Ltd

Van goede kwaliteit rc de boot van het visserijaas voor verkoop
Van goede kwaliteit rc de boot van het visserijaas voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Beijing Devict Technology Co.,Ltd

1 2 3
Beijing Devict Technology Co.,Ltd Beijing Devict Technology Co.,Ltd Beijing Devict Technology Co.,Ltd
factory warehouse work-1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : DEVICT
Aantal werknemers : 11~50
Jaarlijkse omzet : $1 million-US$2.5 million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%
BEIJING DEVICT TECHNOLOGY CO., LTD opgericht in 2006, en investeerde NINGBO DEVIE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD in 2014. Het is een professionele fabrikant om op hoog niveau intelligente externe boot met geavanceerde technologie te ontwikkelen en te produceren. Met een geschiedenis van meer dan 10 jaar om een ​​kwalitatief hoogwaardige afgelegen voerboot te produceren met het merk "DEVICT" in de visserijsector, en volgens het principe van "professional, focus & win by technology", heeft DEVICT veel topaasboten in de markt geduwd , en bouwde zijn internationale merk in de Europese markt, ook de wereldwijde reputatie over de hele wereld winnen.

Op basis van het grote project op afstand voerboot, heeft DEVICT een compleet management systeem ingebouwd R & D, productie, verkoop en after-sales services. Het team voor ontwikkeling van bedrijfstechnologie heeft een rijke ervaring met bootontwerp en -productie en de technologie voor intelligente externe boten. Het heeft de mogelijkheden voor het ontwerpen van software en het produceren van elektronische kaarten. We zouden OEM- of ODM-service kunnen bieden om vele soorten afgelegen voerboten en intelligente afgelegen boten te ontwikkelen om te voldoen aan verschillende marktvereisten over de hele wereld.

Nu zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid van de oorspronkelijke visindustrie tot vele nieuwe industrietakken, waaronder milieubescherming, hydrologie, professionele sonarmetector, intelligente patrouilleboot en intelligente redding op het water ... Samen met de groei van de marktvraag op snel USV, de vooruitzichten voor bedrijfsontwikkeling zullen in de toekomst breder zijn.

Geavanceerde intelligente technologie, hoge stabiele elektronische onderdelen, hoogwaardige boten materiaal met ABS ingenieur kunststof, wetenschappelijke boten structuur ontwerp, kleurrijke uitstraling met perfecte producten prestaties, is de hoogtepunten en concurrerende voordelen voor "DEVICT" intelligente externe boot in de markt ... Het zal de sterke basis zijn om de ontwikkeling van de onderneming op de lange termijn in de toekomst te garanderen, samen met de krachtige productie die over Ningbo beschikt en het team van medewerkers met sterke cohesiekrachten en concurrerende capaciteiten.

De sterke industrie versterken nationale macht is de droom voor elk Chinees volk, en maken "DEVICT" intelligente boot over de hele wereld de leider in de toekomst, is ook de droom voor elke "DEVICT" -leden ...

Contactgegevens
Beijing Devict Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Shen

Tel.: 86-574-63836820

Fax: 86-574-63836820

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)