Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit rc de boot van het visserijaas voor verkoop
Van goede kwaliteit rc de boot van het visserijaas voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Beijing Devict Technology Co.,Ltd

1 2 3
Beijing Devict Technology Co.,Ltd Beijing Devict Technology Co.,Ltd Beijing Devict Technology Co.,Ltd
factory warehouse work-1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : DEVICT
Aantal werknemers : 11~50
Jaarlijkse omzet : $1 million-US$2.5 million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

 

De voetafdruk van elk DEVICT-nieuw product van de aasboot aan de geboren volledig ontwikkeling van het vertoningsdevict bedrijf.

 

 

In 2005:

Na het beëindigen van het vormontwerp voor CATAMARAN baitboat, begon het de markt te testen.

 

In 2008:

De MONOaasboot, MONOaas boot-3 bac en de CATAMARAN baitboat begonnen om elektronische delen te gebruiken die in China maakten, en beginnen Chinese binnenlandse markt ook te testen.

 

In 2010:
DEVICT-bedrijf begon merkverrichting in de markt, en maakt productenseriation met diverse modellen met verschillende faciliteit voor het kiezen. Als mijlpaal, begint DEVICT Chinese en overzee tegelijkertijd te ontwikkelen markt die als professionele fabrikant dienst doet om de boot van het visserijaas met het merk van „DEVICT“ te produceren.

 

In 2011:
De geïntegreerde marktvereiste en van de bedrijfontwikkeling behoefte, de Smono-aasboot begint te ontwerpen en na meer dan 1 jaar het testen, ging het de markt in het midden van 2012 in.

 

In 2011:
Alle elektronische delen die met DEVICT-de boot assorteren van het visserijaas zijn allen met hoogte - de producten van het kwaliteitsmerk, of gemaakt door DEVICT eigen ontwikkelingsafdeling onder internationale norm.

 

In 2012:
Begin om Scata-de boot van het afstandsbedieningaas te ontwikkelen om meer markten uit te breiden en het te duwen testende markt later in 2013.

 

In 2013:
Gebaseerd op de stichting van de huidige boot van het afstandsbedieningaas, begonnen ontwikkelt DEVICT de verre boot met krachtige drijfkracht met intelligente faciliteit om nieuw marktgebied te ontmoeten dat voor water-middel & hydrogeologieonderzoek, watermilieubescherming en aquicultuur gebruikte.

 

In 2013:
Top-level de snelheidscontrolemechanisme van DEVICT met merkgebonden intellectuele-eigendomsrechten komt uit en begint aan gebruikt in DEVICT de boot van het visserijaas.

 

In 2014:
Begin de projectontwikkeling van „DEVICT-Visserijrobot“ die met GPS en de functie van de vissenvinder samen.

 

In 2015:
De rijpe Scata-boot van het afstandsbedieningaas begon wereldmarkt te ontwikkelen.

 

In 2015:
Nadat meer dan 2 jaar ontwikkelings, de hoge faciliteiten verre boot met krachtige drijfkracht en de intelligente faciliteit aan gebruikt in de markt begonnen van het hydrogeologieonderzoek en zijn technische gegevens allen in het hoogste niveau in deze industrie over de hele wereld worden vermeld.

 

In 2016:
Na ongeveer 2 jaar ontwikkelings, „DEVICT-de Visserijrobot“ begint de markt onder ogen te zien. Het hoogtepunt is niet alleen op GPS + de functie van de vissenvinder, maar ook op zijn automatische cruise en „één-sleutel achter naar huis“ functioneer. Zijn het kernconcurrentievoordeel onder gelijkaardige producten over de hele wereld.

 

In 2016:

Na meer dan 1 jaarontwikkeling en het testen, de brushless motor die in DEVICT-het begin van de aasboot gebruikte om de markt te testen. DEVICT wordt de leider opnieuw om nieuwe technologie op aasboot te gebruiken, die de leider aan toepassing voor 2.4Ghz & lithiumbatterij in het verleden… is geweest

 

In 2017:
Na meer dan 1,5 jaar het testen en praktijk in de markt, worden de DEVICT-AUTOMATISCHE PILOOT & DEVICT-de VISSERIJrobot geduwd aan de markt na Augustus 2017 met zeer rijpe functie en vermenselijkt ontwerp. Het zou kunnen gebruik met GOOGLE-kaartgids zijn die, die & met automatische navigatie, met tablet of smartphonecontrole door APP met androïde of IOS systeem lokken varen, ontdekkend vissen en waterbodem onder 80M waterdiepte… schijnt alles zo fantastisch voor visserij!

 

In 2017:
Wij hebben een zeer professioneel team bij de intelligente technologische ontwikkeling. Het kon niet alleen alle elektronische delen voor onze aasboot ontwikkelen en vervaardigen, maar ook ontwikkelde een nieuwe waaierproductregel op onbemande intelligente boot die wijd in hydrogeologie, milieubescherming, patrouilleinspectie op watersurface en het ontdekken onder het water… gebruikte

 

 

Contactgegevens
Beijing Devict Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Shen

Tel.: 86+13805889132

Fax: 86-574-63836820

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)